>Opstarten kliniek

Opstarten kliniek

Bent u van plan uw eigen ZBC of privé kliniek te starten?

ProCure Solutions kan uw strategische partner zijn als u van plan bent een privé kliniek of ZBC op te richten. Door onze jarenlange ervaring met het opstarten van klinieken zijn wij bekend met alle zaken die daarbij komen kijken.

Hierbij kunt u denken aan het vinden van een geschikt pand met een zorgbestemming of een pand waar die zorgbestemming voor aangevraagd kan worden, het aanvragen van de benodigde vergunningen of het meedenken met de indeling van de kliniek.

Zorginstellingen hebben een toelating nodig wanneer zij zorg willen aanbieden die op grond van de Zorgverzekeringswet of Wet langdurige zorg voor vergoeding in aanmerking komt. De WTZi regelt de toelatingen, stelt regels over goed bestuur en bepaalt daarnaast in welke gevallen winst uitgekeerd mag worden.

Ook bij vraagstukken over het voldoen aan alle relevant wet- en regelgeving op het gebied van OK bouw, kwaliteit- en veiligheid en hygiëne en infectiepreventie kunnen wij u adviseren.Tot slot kan ProCure Solutions gedurende het hele traject de projectbegeleiding op zich nemen, vanaf het vinden van een geschikte locatie tot aan het turnkey opleveren van de kliniek.

Contact