>Over ons

Over ons

ProCure Solutions is opgericht door Anja Berkhout. Zij heeft haar sporen in de gezondheidszorg ondermeer verdiend als Directeur kwaliteit & veiligheid, Projectmanager nieuwe klinieken en Manager OK. Voor allerlei vraagstukken rondom het opzetten van klinieken of het aanpassen van bedrijfsprocessen rondom kwaliteit en veiligheid kan Anja u adviseren en begeleiden.

"Als zelfstandig adviseur ondersteun ik opdrachtgevers bij het opzetten of aanpassen van een zelfstandig behandelcentrum of privé kliniek, het aanpassen en verbeteren van bestaande bedrijfsprocessen en ruimtes of het implementeren van diverse managementsystemen. Mijn kracht zit in het snel kunnen analyseren en handelen, ik maak gebruik van mijn jarenlange ervaring bij het opzetten van nieuwe klinieken, begeleiden van (ver)bouwprojecten van operatie afdelingen, projectmanagement en het implementeren van een kwaliteit- en veiligheidsmanagementsysteem". 


Voor alle vastgoed gerelateerde vraagstukken is Mr.Eveline Fuchs aanspreekpunt, zij is werkzaam als register makelaar taxateur en heeft ruime ervaring in zowel het bankwezen als vastgoed opgedaan. Eveline kan met haar specifieke kennis over zorglocaties en het daarbij behorende vergunningentraject "het verschil maken" tijdens de beginfase van het opstarten van een kliniek.

Samenwerking

Wij werken samen met andere zorgbedrijven die ruime ervaring hebben met het bouwen van klinieken en operatiekamers, bij het opzetten van een kwaliteitsmanagementsysteem en die specifieke kennis hebben over hygiëne en infectiepreventie op de werkvloer. Mochten wij uw vraag niet zelf kunnen beantwoorden of kunnen wij u niet van dienst zijn, dan schakelen wij daarvoor onze samenwerkende partners in.